ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής που μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημα μας, η Sail Aegean Services διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):
Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 4kg. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης), θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Με κατάθεση μετρητών στις παρακάτω τράπεζες:

ALPHABANK IBAN: GR4001403100310002330000968
ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ IBAN: GR2409101100003110062714000

Με χρεωστική / πιστωτική κάρτα
VISA, MASTERCARD, MAESTRO ή/και προπληρωμένη κάρτα που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Η πληρωμή σας θα γίνει στην απολύτως ασφαλή ιστοσελίδα της τράπεζας ALPHA BANK.

*Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., επάγγελμα και σημειώσουν στις παρατηρήσεις ότι επιθυμούν την έκδοση τιμολογίου πώλησης.

*Με την εγγραφή σας στο site ή/και με την πραγματοποίηση αγοράς από τον δικτυακό τόπο https://sailaegeanservices.eu/ συναινείτε με και αποδέχεστε τους όρους χρήσης αυτού αλλά και τον τρίτων συνεργαζόμενων για της πληρωμές και την ασφάλεια μερών συμπεριλαμβανομένου και της Alpba Bank που παρέχει το ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές με κάρτα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ:

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.