Παρουσιάζουμε το νέο αυτοκινούμενο Τρέιλερ της Sail Aegean Services
Τεχνικές Εργασίες

Παρουσιάζουμε το νέο αυτοκινούμενο Τρέιλερ της Sail Aegean Services

Παρουσιάζουμε το νέο μας αυτοκινούμενο ρυμουλκούμενο για το χειρισμό σκαφών

Ως εταιρεία που ειδικεύεται στο διαχείρηση και το service σκαφών, είμαστε πάντα σε αναζήτηση νέου και καινοτόμου εξοπλισμού που μπορεί να κάνει τις εργασίες μας πιο αποτελεσματικές, ασφαλείς και αξιόπιστες. Με αυτό το σκεπτικό, είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι θα αποκτήσουμε ένα αυτοπροωθούμενο ρυμουλκούμενο τρέιλερ από την BOAT LIFT, το οποίο θα ενταχθεί στο στόλο μας τον Οκτώβριο.

Παρουσιάζουμε το νέο αυτοκινούμενο Τρέιλερ της Sail Aegean Services

Προηγμένο μηχάνημα για αποτελεσματικό χειρισμό σκαφών

Το SELF-PROPELLED TRAILER είναι ένα εξαιρετικά προηγμένο μηχάνημα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το χειρισμό σκαφών. Έχει ανυψωτική ικανότητα έως και 45 τόνους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί με ευκολία ακόμη και τα μεγαλύτερα σκάφη. Το υδραυλικό του σύστημα είναι τελευταίας τεχνολογίας, επιτρέποντας ακριβείς και ομαλές κινήσεις κατά τη διαδικασία ανύψωσης και καθέλκυσης.

Ικανότητα αυτοπροώθησης και σύστημα τηλεχειρισμού

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του SELF-PROPELLED TRAILER είναι η αυτοκινούμενη ικανότητά του. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να κινείται μόνο του, χωρίς να χρειάζεται εξωτερική βοήθεια. Διαθέτει ισχυρό κινητήρα ντίζελ που του επιτρέπει να κινείται με μέγιστη ταχύτητα 2,5 km/h, καθιστώντας το ιδιαίτερα ευέλικτο και ευπροσάρμοστο.

Το τρέιλερ αυτό είναι εξοπλισμένο με σύστημα τηλεχειρισμού, το οποίο σημαίνει ότι οι χειριστές μας μπορούν να το ελέγχουν από ασφαλή απόσταση. Αυτό μας επιτρέπει να χειριζόμαστε με ευκολία σκάφη σε δυσπρόσιτες τοποθεσίες και στενούς χώρους. Το σύστημα τηλεχειρισμού διευκολύνει επίσης τους χειριστές μας να διασφαλίζουν ότι το σκάφος χειρίζεται με ασφάλεια και προστασία, κάτι που αποτελεί πάντα την ύψιστη προτεραιότητά μας.

Βελτιστοποιημένο για χώρους ναυπηγείων και φιλικό προς τον χρήστη

Το SELF-PROPELLED TRAILER έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τους χώρους των ναυπηγείων, γεγονός που αποτελεί κρίσιμο παράγοντα στον κλάδο μας. Με την προηγμένη τεχνολογία του, μπορούμε να χειριζόμαστε τα σκάφη γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να καταλαμβάνουμε περιττό χώρο. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να χειριζόμαστε περισσότερα σκάφη σε μικρότερο χρονικό διάστημα, γεγονός που ωφελεί τόσο την εταιρεία μας όσο και τους πελάτες μας.

Εκτός από τις τεχνικές του δυνατότητες, το SELF-PROPELLED TRAILER έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς τον χρήστη. Τα χειριστήριά του είναι διαισθητικά και εύχρηστα, πράγμα που σημαίνει ότι οι χειριστές μας μπορούν να αποκτήσουν γρήγορα ταχύτητα. Έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι χαμηλής συντήρησης, πράγμα που σημαίνει ότι θα απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και επισκευές.

Παρουσιάζουμε το νέο αυτοκινούμενο Τρέιλερ της Sail Aegean Services

SELF-PROPELLED TRAILER

BOAT LIFT self-propelled trailers allow handling of motor boats, sailboats, catamarans and cradles with extreme ease, ensuring the optimization of shipyard spaces, thanks to easy and safe handling operations.

Με λίγα λόγια

Συνοψίζοντας, είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που θα προσθέσουμε το SELF-PROPELLED TRAILER στο στόλο μας τον Οκτώβριο. Αυτό το καινοτόμο μηχάνημα θα μας επιτρέψει να χειριζόμαστε τα σκάφη με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και με ελάχιστες επιπτώσεις στους χώρους του ναυπηγείου. Πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει πολύτιμη προσθήκη στην εταιρεία μας και είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από τις προηγμένες δυνατότητές του.

George Karampoutakis

George Karampoutakis

Sales Manager

All Posts

No Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου
CATEGORIESLOG-IN
SEARCH